Vraag: Wij hebben een keuken gekocht, besteld, kunt u voor ons het leidingwerk voor elektra, gas en water verleggen?

Antwoord: Op uw verzoek komt PP Service eerst bij u langs om samen met u de technische tekeningen van uw keukenleverancier bekijken en aan de hand daarvan een plan maken voor het wijzigen en aanpassen. Ook kunnen wij u advies geven m.b.t. verlichting in uw keuken en andere zaken die vaak samen gaan met het aanpassen van uw elektro-technische installatie zoals het CAI-signaal, de deurbel, telefoon- en netwerkaansluitingen.

Vraag: Wij hebben geen stroom meer, er brand geen licht meer, kunt u ons helpen te kijken naar de oorzaak en eventueel oplossen?

Antwoord: PP Pervice kan bij dit soort storingen vrijwel direct bij u langskomen om te bekijken wat de oorzaak is en het probleem proberen te verhelpen.

Vraag: Wij willen graag een nieuwe cv ketel, de oude cv ketel is verouderd en verbruikt teveel gas, kunt u dit voor ons regelen?

Antwoord: PP Service bekijkt samen met u de mogelijkheden en maakt u een passend voorstel tot vervanging.

Vraag: Ik heb een probleem met het aanleggen van netwerkkabels t.b.v. internet in ons huis, bedrijf, kunt u dit?

Antwoord: PP Service kan uw complete netwerk aanleggen, compleet met (draadloze) routers, hubs of switches.

Vraag: Wij willen graag wat stopcontacten bijgemaakt hebben en een aantal verlaagd, kunt u dat?

Antwoord: PP Service realiseert alle aanpassingen die er in uw pand of woning moeten gebeuren, ook het aanpassen en/of vervangen van uw meterkast.

Vraag: Wij hebben de inbouwkoelkast, inbouwvaatwasser stuk, kunt u deze vervangen door een nieuwe?

Antwoord: PP Service levert alle merken en kan uw apparaat snel en vakkundig vervangen. Ook aanpassingen en/of reparaties van uw keukendeurtjes- en laden kan ons door ons worden gedaan.

Vraag: Wij willen graag ons huis beveiligen met een inbraak alarmsysteem, doet u dat ook? Misschien zelfs met camerabewaking?

Antwoord: PP Service levert en installeert een hypermodern systeem dat volledig draadloos en via internet communiceert. U kunt uw inbraakalarm overal ter wereld bedienen en aanpassen. Vanaf 378 euro is uw huis beveiligd!

Vraag: Onze kraan lekt, kunt u dit verhelpen?

Antwoord: PP Service is thuis in het verhelpen van lekkages en kan indien nodig uw kraan vervangen.

Vraag: Wij willen graag energiezuinige verlichting in onze winkel, kunt u ons adviseren?

Antwoord: PP Service heeft ruime ervaring op het gebied van winkelverlichting. Samen met u brengen we in kaart wat uw wensen zijn en wij maken voor een passend lichtplan.

Vraag: Het beeld van onze televisie is slecht, kunt eens langskomen om dit voor ons op te lossen?

Antwoord: PP Service is dealer van Hirschmann en als zodanig kunnen wij al uw problemen op het gebied van tv-, telefoon- radio- en internetsignaaltransport middels testapparatuur voor u oplossen. Ook zijn wij op de hoogte van de laatste technieken op het gebied van interactieve TV en telefonie over IP, bijvoorbeeld via Ziggo.

Vraag: Wij willen graag zien wie er bij ons beneden aan de deur staat, kunt u ons helpen aan een deurspreeksysteem, eventueel met beeld?

Antwoord: PP Service is leverancier van een groot scala aan dit soort apparaturen. Wij voorzien u graag van advies.

Vraag: Onze wasbak, afvoer lekt en zit verstopt, kunt u dit oplossen voor ons?

Antwoord: PP Service is een all-round onderhoudsbedrijf; dit soort klussen voor ons dagelijkse kost!

Vraag: Wij hebben zojuist een doos van onze internetprovider gekregen om ADSL, breedbandinternet aan te sluiten, maar wij zijn leken en snappen er niets van. Kunt u ons helpen?

Antwoord: PP Service is een service-verlenend technisch bedrijf dat u met gemak van dit soort hoofdbrekens verlost.

Vraag: Wij willen graag een stillere toiletventilator, badkamerventilator, woonhuisventilator, kunt u dit voor ons aanleggen?

Antwoord: PP Service is leverancier van een breed assortiment ventilatoren. Wij adviseren u graag.

Vraag: Wij willen in een ruimte in ons huis een extra radiator, kunt u daarvoor zorgen?

Antwoord: PP Service kan u deze extra warmte-voorziening aanleggen. Wij komen graag bij u langs om een radiator aan te bieden en de mogelijkheden van aansluiten bekijken.

Vraag: Wij willen onze school voorzien van schone lucht, waardoor het CO2 gehalte in de lokalen daalt, doet u dit ook?

Antwoord: PP Service heeft expertise en meetapparatuur in huis om een gedegen luchtkwaliteitsmeting voor u uit te voeren. Deze is voor u in de meeste gevallen gratis!

Vraag: Ons huis, pand is aan de buitenkant erg donker, kunt u ons helpen met beveiligingsverlichting?

Antwoord: PP Service heeft veel ervaring met het aanleggen van dit soort buitenverlichting. Belt u ons gerust om eens langs te komen en uw huis te bekijken.

Vraag: De WML heeft ons een brief geschreven dat de waterleiding niet meer als aarde gebruikt mag worden omdat ze hun leidingnet in kunststof gaan uitvoeren. Wij moeten daarom zelf voor een aarde gaan zorgen. Doet u dat?

Antwoord: Ja, wij kunnen uw elektra-installatie va een nieuwe aarding voorzien.

Vraag: Wij willen graag onze cv-ketel laten onderhouden, doet u dat?

Antwoord: PP Service verzorgt vrijwel alle onderhoud  in uw pand of woning; het onderhouden en/of vervangen van uw cv-ketel hoort daar uiteraard bij!

Vraag: Wij willen de luchtkwaliteit laten meten, doet u dat ook?

Antwoord: Wij kunnen u een uitgebreid meetrapport maken, hiertoe kunnen wij 4 dagen een meting uitvoeren en alle waarden zoals temperatuur, vocht- en CO2 gehalte in grafieken zichtbaar maken.

Vraag: Kunt u een Apple Computer en/of aanverwanten leveren en installeren?

Antwoord: PP Service is al jarenlang in Venlo en omstreken voor veel bedrijven een Apple-specialist. Wij leveren Apple Computers en toebehoren zoals printers, scanners en software en helpen de gebruiker op weg met installatie en alle software.