Woonveilig

PP Service helpt u graag om uw pand veilig te maken. Wij bieden een slim alles-in-één alarmsysteem om uw huis draadloos te beveiligen tegen inbraak-, brand- en waterschade. U en
uw contactpersonen worden direct per sms, telefoon of e-mail gewaarschuwd op het moment dat het alarm bij u afgaat. Zo onderneemt u tijdig actie en voorkomt u erger.

Via internet thuis kijken

Met het alles-in-één alarmsysteem kunt u via internet en uw mobiele telefoon bekijken of alles in orde is in uw huis of bedrijfspand. Handig voor als u bijvoorbeeld in het buitenland bent. Daarnaast kunt u zien wie er als eerste binnen is gekomen en kunt u uw alarm van een afstand eenvoudig in- en uitschakelen. Zo voorkomt u dat u uw code aan teveel verschillende mensen moet geven en verkleint u het risico dat uw code in verkeerde handen terecht komt.

Basisalarmsysteem uitbreiden

Het basisalarmsysteem wordt standaard geleverd met inbraakmelders en is eenvoudig en draadloos uit te breiden met extra accessoires zoals: extra inbraakmelders, rookmelders, lekkagemelders en camera’s. Het systeem is dus geheel aan te passen aan uw wensen.

U heeft al een compleet systeem, door ons geïnstalleerd vanaf 378 euro!

Vraag een offerte aan! Via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.